CHICKEN KING

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1830 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken King. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2024 om 22:20 Eten was lekker en vers (kingkapsalon) snel bezorgd allemaal top ik ga er zeker vaker bestellen
3 mei 2024 om 23:44 Weer heerlijk gegeten, snel bezorgd, super warm en geweldig lekker
3 mei 2024 om 0:05 De kapsalon was goed gevuld, bestelling was snel bij de deur geleverd. Zeker en aanrader!
2 mei 2024 om 0:11 Het eten was super goor en het smaakte naar pure kots. De berzorging duurde wel 1.5 uur. Ik ga hier never meer wat bestellen. Knoflooksaus was niet aanwezig
30 apr 2024 om 1:18 Vriendelijke bezorger, super snel, vers en lekker warm. Aanrader!
26 apr 2024 om 19:16 Salami extra toegevoegd voor op de pizza, niet aanwezig!
26 apr 2024 om 18:00 Grote portie goede kip smaakte heerlijk
25 apr 2024 om 17:08 lekkeren malse kip en rijst was smaakvol en lekker warm bezorgd
24 apr 2024 om 19:19 De bestelling was goed heet, en wij wonen niet heel dichtbij. Dat was een pluspunt. Helaas een verkeerde calzone geleverd (met döner besteld, kipfilet geleverd). Was overigens goed te eten, maar helaas niet wat ik gehoopt had te krijgen.
19 apr 2024 om 19:56 De kipvleugels waren zeker lekker. En leuke recepten die je niet snel ziet. Ja wel proberen waard
12 apr 2024 om 23:38 Was niet wat ik besteld had, ondanks dat het geen kipfilet schotel was.maar wel kippen vleugels waa her wel lekker. De kipfilet kapsalon klopte wel en was ook erg lekker. Volgende x wel een kipfilet schotel graag.
3 apr 2024 om 0:04 Lekker Gegeten.