EETCAFé LALE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1615 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Lale. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 13:29 zeer goed te eten na een slechte ervaring gelijk oprechte excuses en wat te drinken gekregen ter compensatie
1 dec 2022 om 0:08 Heerlijke pasta en goed warm, prijs kwaliteit is perfect.
30 nov 2022 om 20:45 We hebben Erge buikpijn naar het eten meteen gekregen broodje durum en een kapsalon..overgeven en boeren wat is dit slecht gevallen....
30 nov 2022 om 11:10 heel weinig vlees in de turkse pizza maar dat was niet het ergste er zat een haar in de pizza!
29 nov 2022 om 20:56 Lekkere durum speciaal ontvangen, smaakvol! Snel bezorgd.
28 nov 2022 om 0:06 Het eten was niet lekker er was veel te veel patat in de kapsalon en heel weinig shoarma, ook de kroketten ik heb 2 besteld maar kreeg er 1 en ook die was vol met olie en heel zacht
26 nov 2022 om 22:37 Miste iets in de bestelling en niet vriendelijk geholpen daarme
22 nov 2022 om 9:08 Was goed.. zoals het hoort
20 nov 2022 om 23:03 Lekker warm en snel bezorgd klasse mannen !
18 nov 2022 om 9:58 Bestel een kalfsbiefstuk. Krijg een hamburger met roomsaus… of je dat niet merkt. Gebeld maar nam niemand op. Oplichters. Plus choco taart was gesmolten! Dag 30 euro.
15 nov 2022 om 22:12 De dunnerbrotje was niet echt lekker behalve dat ik had zonder uien bestellen en dat komt nog meer uien bij.niet normaal .het spijt me dat je voor dat je betaald is waardeloos .sorry
14 nov 2022 om 22:42 Top eten warm en vers ! So nr chef